Op Reis Naar Griekenland

Met meer dan 50 bewoonde eilanden die ieder ee geheel eigen charme en karakter hebben, duurt het wel even voor je alle paradijsjes van Griekenland hebt kunnen bezoeken! 

Tel daar een geweldig binnenland met steden als Athene en Thessaloniki, bijzondere strandbestemmingen zoals Peloponnesos en Chalkidiki bij op en je snapt dat je in Griekenland voor heel veel bijzondere vakanties op de juiste plek zit!

Ook niet te vergeten in Griekenland zijn de vele eilanden waarvan Santorini zonder twijfel een van de meest bekende is maar ook Skopelos, het eiland dat je zag in Mamma Mia, en ook prachtige eiland Mykonos steeds populairder wordt.

Griekenland Inspiratie

Greco Philia – Luxury Suites & Villas, Elia Beach, Mykonos​ | Booking.com
Europa

De mooiste hotels in Griekenland met een privé zwembad

Als wij Griekenland zeggen, dan denk jij waarschijnlijk aan de beroemde stadjes in witte en blauwe kleuren die tegen kliffen zijn opgebouwd en aanvoelen als openluchtmusea, prachtige kleine stranden en natuurlijk geweldig weer. En daarna denk je aan de beroemde foto’s van de luxe hotels en resorts die hier te

Lees Verder »
De Mooiste plekjes van Griekenland | Santorini | Foto Pixabay
Europa

De mooiste plekjes van Griekenland

Griekenland is een ongelooflijk mooie vakantiebestemming en wat ons betreft zelfs een van de mooiste stukjes Europa (zeggen we dat niet over élk land op onze site?)  Met zijn iconische Griekse eilanden, lange geschiedenis en de heerlijke Griekse keuken zijn er honderden plekken in dit land die je écht moet

Lees Verder »