Op Reis Naar Spanje

Spanje is zonder twijfel een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen van Europa.

Je vindt er prachtige steden vol historie, architectuur en ieder met z’n eigen charme. Denk dan aan het bruisende Madrid, het historische Sevilla of hip & trendy Bilbao.

En voor de liefhebbers van zon en strand zit ‘t in Spanje ook helemaal goed: Verschillende eilanden met duizenden kilometers kustlijn en een heerlijk zacht klimaat maken Spanje de perfecte bestemming voor zon liefhebbers.

En voor de natuur trek je natuurlijk richting het bijzondere en groene noorden, het ruige maar zonnige Andalusië of vlieg je wat zuidelijker richting de Canarische Eilanden om te genieten van al het natuurschoon p Tenerife of La Palma.

Kortom: Spanje is een van onze favorieten vol mogelijkheden en heel veel paradijsjes! We vertellen je er op deze pagina alles over!

Spanje Inspiratie

Leukste dorpje aan de Costa Brava Calella de Palafrugel | Pixabay
Europa

De leukste dorpjes aan de Costa Brava

Het is misschien wel de meest populaire Costa bij de Nederlanders: De aan de noordkust gelegen Costa Brava, die loopt van grofweg de grens met Frankrijk en de noordkant van Barcelona. De regio staat bekend om de prachtige stranden die vaak omringd worden door heuvels, rotsen of kliffen en de

Lees Verder »