Over mij

Hey,

Ik ben Ingmar, reisondernemer en liefhebber in hart en nieren en de oprichter van deze website.

Op Paradijsreis.nl deel ik mijn eigen reiservaringen, deel ik tips, tricks en de vele geheimen die de reissector herbergt. Want dat zijn er nogal wat. Het is een van de meest ondoorgrondelijke sectors die er is terwijl iedereen er nogal eens mee te maken heeft.

Maar behalve hulp, duiding en een verhaal uit eigen ervaring is het inspireren voor je volgende trip natuurlijk minstens zo belangrijk. Verwacht dus ook zeker regelmatig een artikel over een unieke bestemming, een leuke ontwikkeling op reisgebied en natuurlijk verrassende en leuke verhalen over mijn eigen ervaringen.

Achtergrond

Ik ben niet echt een nieuwkomer in het ‘reiswereldje‘. In 2012 stond ik aan de wieg van TicketSpy, een toffe startup waarmee we honderdduizenden mensen hebben helpen besparen op hun reizen.

Tijdens de coronapandemie had ik tijd over en besloot ik met WaarOvernachtenIn.nl te beginnen; een toffe site waar ik hoteltips geef voor allerlei bestemmingen (het worden er élke dag meer).

En sinds 2021 werk ik aan Discoveroo; mijn grootste project tot nu toe: Een unieke touroperator waarmee ik hoop de reissector te veranderen.

Last but zeker not least hebben we dan natuurlijk Paradijsreis.nl nog: Mijn eigen reisblog waar ik vooral lekker mijn eigen ei kwijt wil en kan en schrijf over van alles en nog wat!