Op Reis Naar Azië

Azië is natuurlijk een bijzonder groot continent. Het zal je dan ook niet verbazen dat je er een grote hoeveelheid aan verborgen parels kunt vinden. Een paar van onze favoriete bestemmingen zijn de Filipijnen, Sri Lanka en Thailand. 

Op de tropische bestemmingen in Azië geniet je niet alleen van een geweldig klimaat, maar ook van heerlijk eten en uitzonderlijke gastvrijheid. Daarbij valt er niet over te twisten dat de natuur in Azië niet alleen divers, maar ook zeer bijzonder en indrukwekkend is. Ben je niet vies van een beetje cultuur proeven? Ook dat is gemakkelijk aan jouw reis toe te voegen. 

Is Azië jouw volgende reisbestemming? Vergeet dan niet nog even onze blogs te lezen met tips en inspiratie. Weet je nog niet precies waar je naar toe wilt? In het overzicht hier onder vind je onze selectie van mooiste bestemmingen in Azië. 

Paradijselijke Bestemmingen In Azië

Azië Inspiratie

Mooiste strand van Phuket | Pansea Beach | Foto Booking.com
Azië

De mooiste stranden van Phuket

Phuket is het grootste eiland van Thailand en al sinds de jaren zestig ontdekt bij de toeristen. Toch zijn de stranden hier minstens zo mooi als op de vele andere plekken in Thailand. De mooiste stranden van Thailand liggen vooral aan de wat populairdere westkant van het eiland en komen

Lees Verder »
Azië

Vijf redenen waarom jij een luxe vakantie moet boeken naar de Malediven

De Malediven, misschien wel de bekendste plek voor een paradijselijke vakantie. Deze eilandnatie ten zuiden van Sri Lanka bestaat uit duizenden kleine eilandjes, soms niet groter dan een paar vierkante meter en staat bekend om de hagelwitte stranden met kristalhelder water.  Meestal staan er nog een aantal palmbomen omheen, heeft

Lees Verder »